Rostad kokoskladdkaka
Mycket god kladdkaka med vit choklad och kokos.
En kommentar, kommenteraIngredienser
- 150 g smör
- 150 g vit choklad finhackad
- 0.5 dl kokosmjölk
- 2 dl socker
- 0.5 dl farinsocker
- 3 st ägg
- 1 tsk vaniljsocker
- 2.5 dl vetemjöl
Tillagning:
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Lägg bakplåtspapper i en kakform.
- Smält smör och choklad tills den smält.
- Tillsätt kokosmjölk.
- Häll i socker, farinsocker, ägg, vaniljsocker och vetemjöl under omrörning.
- Grädda i ugnen i 15-20 min.
Kanske gillar du:
Den här chokladkakan bakas på mörk choklad och gräddas bara så länge att den fortfarande är klad ...
Kladdkaka med vit choklad smakar mer som mjuk kola eller fudge än den vanliga kladdkakan.
En favoritkladdkaka! Den här kladdkakan ger en bredare smak och smakar mer som paj eller kexchok ...
Bland de godaste kladdkakorna jag testat, smakar som på ett riktigt bra café. Kladdig, krämig oc ...
Att baka kladdkaka är enkelt, tricket är att göra tillräckligt mycket.
-
Sara Pettersson