Rostad kokoskladdkaka

Mycket god kladdkaka med vit choklad och kokos.

En kommentar, kommentera
Ingredienser
  • 150 g smör
  • 150 g vit choklad finhackad
  • 0.5 dl kokosmjölk
  • 2 dl socker
  • 0.5 dl farinsocker
  • 3 st ägg
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2.5 dl vetemjöl
Tillagning:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg bakplåtspapper i en kakform.
  3. Smält smör och choklad tills den smält.
  4. Tillsätt kokosmjölk.
  5. Häll i socker, farinsocker, ägg, vaniljsocker och vetemjöl under omrörning.
  6. Grädda i ugnen i 15-20 min.
Kanske gillar du:
  • Sara Pettersson

    Jag hade bara 1 ägg, och gräddade i 14 min i 200 g varmluft

    /Sara